Aanmelden mét certificaat Kwaliteitsregister autisme


zoekfunctiesZPOké Services verzorgt een gratis bedrijfsvermelding voor bedrijven met KrAS gecertificeerd personeel. Deze gratis vermelding bevat altijd een teruglink naar de Showcase in het Kwaliteitsregister autisme specialisme en de adresgegevens die op uw eigen bedrijfswebsite zichtbaar zijn.

Waarom? Om het voor mensen met kenmerken van autisme en hun familie mogelijk te maken te weten welke bedrijven echt beschikken over het specialisme autisme én daarbij om te kunnen weten welke mensen van vlees en bloed dat dan in de dagelijkse praktijk waar maken. De zogenaamde handen aan het bed, de voeten in de klei. 

Wilt u het voor mensen met ASS en hun omgeving beter mogelijk maken te selecteren, dan kunt u gebruik maken van de zeer sterke zoekfuncties (zie plaatje links). Vraag uw contactpersoon om de inloggegevens. Met 50% gereduceerd jaartarief á €24,79 ex btw doet u uw bedrijf, én uw cliënten, klanten of leerlingen een plezier.

U bent gecertificeerd als zelfstandig ondernemer zonder personeel.

U hoeft niets te doen. ZPOké Services verzorgt een gratis vermelding, inclusief de individuele doorlink naar het Kwaliteitsregister.

U bent gecertificeerd als medewerker in loondienst.
Indien het bedrijf waarvoor u werkt een vermelding heeft op de website kunt u uw contactpersoon vragen uw KrAS registratie toe te voegen. Indien uw bedrijf geen vermelding heeft op de website kunt uw werkgever vragen een profiel te openen. De kosten zijn dan €66 per jaar voor 24/7 zichtbaarheid op een site met kwalitatief goed aangeschreven collega bedrijven.